Västra kanalgatan

gamla och nya mäklarbilder.

jag har haft det här inlägget i utkast länge. jag vet inte varför det tagit sådan tid för mig att återkomma till det. kanske för att det här var det sista jag fick se av lägenheten innan den såldes, efter att jag lämnat den. jag och Ebbe-Lou åkte ju därifrån en tidig morgon och bodde på Hotell Bellora natten innan vi skulle få tillträde till den nya lägenheten i Göteborg.

jag tänkte hela tiden att jag skulle komma tillbaka innan den blev såld. hinna vrida om lampknapparna ett par gånger, titta ut mot vattnet eller bara få stå i dörröppningen till vardagsrummet en stund. men så blev det inte. Hugo åkte tillbaka och gjorde det sista medan jag var kvar i Göteborg med Ebbe-Lou. att åka tillbaka blev ett för stort projekt.

men idag kändes det…enklare. så här kommer några av mäklarbilderna, både de som fångade vår uppmärksamhet och de från vår nästintill tomma lägenhet, med Hugos alldeles egna styling och en fotograf med en förkärlek till extremt överexponerade bilder.

före

efter

bilder: länsförsäkringar

7

2 kommentarer

 • Reply
  Lund Johanna
  29/03/2017 at 22:36

  Så himmelens drömmigt kök ni fick till alltså! Och jo, “era” bilder var mycket mer tilldragande 😉

  • Reply
   Sandra Bergström
   03/04/2017 at 19:45

   Jo men man hade gärna velat få möjligheten att göra det igen nu när man har bättre koll på vad man gillar. Men men 🙂

  Lämna en kommentar