Vardag, dagbok, sammanfattning

Ebbes nya kläder, håkan-kepsen och sånt jag gör idag.

se där, i helgen hade Åhlens 50% rabatt på hela det egna sortimentet för barnkläder. så jag fyllde på Ebbes vårgarderob. man får göra det ungefär var tredje månad – byta ut nästan allting. det är alltid samma visa; över en natt har han vuxit ur det mesta och så står man där handfallen på morgonen och fattar inte vad som hänt.

Kavat-skorna köpte vi för ett tag sedan men det är egentligen först nu det är varmt nog för dem, tycker de är så fina och de får alla tummar upp av Ebbe. tänker att de är bekväma för de breda små fötterna, dessutom enkla att ta av och på själv. kepsen som kommer från Emma och Malena är kanske inte helt godkänd ännu, den kastades ut ur vagnen flera gånger igår, men jag hoppas ändå det ska ge med sig. klart att min unge ska ha Håkan-keps. jag vill förresten också ha en.

nu ska jag alldeles snart leta fram ett par strumpbyxor, dricka upp det sista kaffet och packa väskan för att åka till da Matteo och möta upp några klasskompisar som jag ska skriva en uppsats med. sen ska jag hämta min lilla stjärna vid tre. det blir en bra dag idag, man liksom känner det i luften och sådär.

4

6 kommentarer

 • Reply
  Ellen
  02/05/2017 at 20:43

  så himla mycket fint! +1 på att vilja ha håkankeps

  • Reply
   Sandra Bergström
   03/05/2017 at 09:08

   Känns som att alla egentligen borde ha en egentligen 🙂

 • Reply
  Nana
  02/05/2017 at 23:49

  En Håkan keps vore något. Vet du vartifrån den kommer?
  Förresten har jag drömt eller startade du en bokklubb?

  • Reply
   Sandra Bergström
   03/05/2017 at 09:09

   Ja den kommer från Emma och Malena, har köpt den på Åhlens. Nej jag startade en och träffade ett riktigt fint gäng nya människor 🙂

   • Reply
    Nana
    03/05/2017 at 21:49

    Åh jag vill starta en men en på nätet.. hmm några tips o tänka på?

    • Reply
     Sandra Bergström
     07/05/2017 at 15:15

     Hm..gå med i en grupp på FB som du tycker verkar ha många vettiga medlemmar och fråga där om någon vill gå ihop och starta bokklubb. När ni är några stycken så skriv upp klubbens “regler” – typ vad ni förväntar er av varandra gällande engagemang och hur ni ska välja bok osv. Kanske ordna ett bra formulär med lite frågor som ni kan använda som stöd medan ni läser för att det ska vara lite enklare sen när ni diskuterar vad ni läst. Det är ungefär det jag kommer på, lycka till! 🙂

  Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.