jag plus en till.

kanske är det nu, sa vi, kanske är det nu som den bästa tiden är. och ett par veckor senare blev jag ståendes med ett svagt litet streck som berättade att någon börjat växa där inuti magen.

det är tidigt och det handen kupar sig runt är en mage som bestämt sig för att börja puta redan nu, trots att det faktiskt mest är jordgubbar och wienerbröd som för stunden upptar störst plats där inne. det som är allra viktigast är ännu ytterst litet.

kanske blir det ingenting alls, jag vet. men jag hoppas så innerligt att det här blir allt.

19

20 thoughts on “jag plus en till.

  1. Alltså än en gång stort grattis! Jag tror på o berätta! Dela med sig av glädjen och skulle de inte bli något så kan man dela sorgen o smärtan. Så som livet är. Få stöd av varandra där i livet man är.

    Grattis igen ❤️

  2. Vad underbart! Varma gratulationer! Minns så väl när någon sade att hen hellre tar ut glädjen än sorgen i förväg!

  3. Åh <3 Största grattis till er alla fyra. Visst missat en väldans hel del under mitt bloggsommarlov. Största lycka till <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.