guldkant

kan man få bjuda på en bok?


 

jag vill börja med att säga att det här inte är någon sponsring eller något samarbete.

men för ett par veckor sedan berättade jag ju att jag och Hugo var på öppningen av Johan & Nyström och att vi fick både kaffe och böcker med oss därifrån. kaffet är ju bara tacksamt att vi har en dubbel uppsättning av men den här fina boken behöver vi inte ha två av och jag kommer inte på någon jag känner som skulle vilja ha den.

så jag tänkte lotta ut den?

om jag vill ha något i utbyte? nja, jo. ett eller flera tips på hur man man maxar kaffestunden. jag har själv en rätt bra koll på den fronten, det ska erkännas, men det skadar knappast med några fler äss i rockärmen.

skriv en rad här i kommentarfältet eller maila mig på vardagskonst@gmail.com fram till tisdag kväll.

2

2 kommentarer

 • Reply
  Annika
  22/12/2017 at 17:06

  Hejhej! Fin bok! Ser ut som nåt min man skulle kunna gå i julklapp. Mitt enklaste knep för entydig kaffestund är helt enkelt att dofta över lite kardemumma i koppen. Inte för mycket bara! Och sen art dricka ut en kopp som är vacker eller gör en glad.

  • Reply
   Sandra Bergström
   01/01/2018 at 15:06

   Kul att du vill va med! Återkommer i dagarna om vem som fick boken 🙂

  Lämna en kommentar