Vardag, dagbok, sammanfattning

om en liten skål och om att vara hemma igen.

det har varit så hög efterfrågan på den här servisen att jag bara lyckats få tag på några tallrikar i taget, förutom de jag fick när jag fyllde år. så när jag gick förbi Artilleriet för ett par dagar sedan ryckte jag snabbt åt mig den här lilla skålen. den enda som fanns kvar.

vi kom hem igår, förresten, och ingen är gladare än jag. jag har hunnit köpa blommor att ha på matbordet, gjort om lite i sovrummet, lagat pastasallad och i förmiddags fyndade jag lite finfint porslin här ute på Hisingen. och påbörjat redigeringen av alla bilder jag tagit, under de här dagarna, har jag också. – jisses så många det blev.

men ja, hemma igen och jag är så glad för det att jag inte kan uttrycka det med ord. vårt hem är sannerligen världens bästa plats.

3

2 kommentarer

 • Reply
  Hey Emelie
  29/07/2017 at 12:54

  Den där servisen alltså, så rackarns fin!
  Ursäkta för kommentarsspam förresten, haha, men ja, det är väl okej va 😉

  • Reply
   Sandra Bergström
   30/07/2017 at 20:28

   Ja visst är den! Blir alltid glad av att se den 🙂 Och ja, kommentarsspam är ALLTID okej! <3

  Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.