Signe, Ebbe, föräldraskapet

vecka 6 och ett vallmofrö till hjärta

35659138246_a9d5d18696_h

jag är fortfarande gravid och går in i vecka 6 idag och hittills mår jag bra. trots illamåendet som slog till rejält idag, trots att jag är lite mer trött än innan och trots att jag har börjat känna av foglossning vid höfterna.

i regel tänker jag inte särskilt mycket på det, vilket inte är så konstigt – det är ju inte så mycket än. och jag vet ju inte ens om jag kommer få behålla det. vecka 6, som sagt, det är ju knappt någonting. jag läste dock att det är runtomkring nu som hjärtat börjar slå, hjärtat som inte är större än ett vallmofrö. så kanske är det väl mer ändå.

10

2 kommentarer

 • Reply
  Nana
  11/08/2017 at 21:31

  Fint. Hoppas allt fortsätter gå bra! Vi var inne på kontroll idag då kroppen agerade som om något var fel. Men allt såg bra ut. Puh!

  • Reply
   Sandra Bergström
   14/08/2017 at 20:57

   Så läskigt det här med att vara gravid – allt kan hända. Men härligt att det inte var någon fara. Lycka till åt oss! <3

  Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.