Vardag, dagbok, samman...

173 ord.

imorgon börjar jag på universitetet. början på slutet. ett och ett halvt år och sen aldrig mer. det är svårt att sätta ord på vad som känns. kanske är jag nervös, förväntansfull, glad eller ledsen? kanske allt på samma gång. det är så annorlunda den här gången, för det är så tidsbestämt och med en tydlig slutdestination.

de flesta föreläsningarna hålls i en vacker byggnad vid Annedal. på vägen dit kommer jag kunna köpa mitt morgonkaffe på Linné, precis som förr i tiden när jag jobbade på ett fik där i krokarna. kommer äta lunch på långgatorna och passera Järntorget varje dag. vilken fin tillvaro ändå.

jag målade förresten om vardagsrummet igår. ett par timmar och några svordomar tog det. och sen såg jag att jag målat med nästan samma färg som i Södertälje. det var inte riktigt min mening, det bara blev. jag har till och med ställt möblerna på nästan samma sätt. Södertälje light säger Hugo och jag undrar vad det är med mig och vad det här ska betyda egentligen.

0
0

You Might Also Like

12 kommentarer

 • Reply
  June
  januari 15, 2017 at 11:08 e m

  Dette blir spennende, ønsker deg lykke til <3

  • Reply
   Sandra Bergström
   januari 17, 2017 at 7:55 e m

   Tack bästa June <3

 • Reply
  Annika
  januari 16, 2017 at 1:52 f m

  Häftigt och läskigt med en ny fas i livet! Det kommer gå skitbra. Fast du behöver inte tänka att det blir aldrig mer universitet! Allt kan hända. Och man har både rätt att ångra sig, elller vara jättenöjd och njuta ett tag och sen ångra sig och testa nåt annat efter två eller tio år. Eller så blir det ett klockrent val som du aldrig kommer ångra. Man vet inte, men det är okej! Ska bli jättespännande att följa med dig på resan. Jag hejjar på dej! Och jag längtar redan efter att läsa mer om Göteborg… saknar alltid Göteborg.

  • Reply
   Sandra Bergström
   januari 17, 2017 at 7:59 e m

   Jag håller faktiskt med dig i det, att allt kan hända. Dock är det lite av en morot just nu – att sen “aldrig mer” behöva läsa på universitetet 🙂 men – man vet ju aldrig. Och du, tack snälla, tycker alltid det är väldigt fint när du lämnar en rad eller två. Kram <3

 • Reply
  Christin
  januari 16, 2017 at 9:14 f m

  Haha, södertälje light! <3

  • Reply
   Sandra Bergström
   januari 17, 2017 at 8:00 e m

   <3

 • Reply
  Sandra
  januari 16, 2017 at 11:48 f m

  Suveränt snygg fåtölj. Loppisfynd?

 • Reply
  hanna, förbanna
  januari 16, 2017 at 1:19 e m

  det blir bra, hur det än blir <3 du är så duktig med färger tycker jag, ser så harmoniskt ut hemma hos er hela tiden!

  • Reply
   Sandra Bergström
   januari 17, 2017 at 7:53 e m

   TACK! Just det är inget man hör särskilt ofta 🙂 <3

 • Reply
  Nana
  januari 16, 2017 at 6:11 e m

  Vad roligt och spännande!

  • Reply
   Sandra Bergström
   januari 17, 2017 at 8:00 e m

   Jo det är det ju 🙂

Lämna en kommentar