Kläder, kläder

6 fina från Stine Goya, Mango och Noa Noa

SOM jag börjat längta efter min garderob nu. men jag stillar min längtan efter alla blusar och klänningar med att det bara är några få månader kvar tills jag kan börja packa upp det jag fått packa ner. och med att drömma lite om sådant jag hade velat klicka hem nu, genast, helst igår.

 

blus och kjol från Mango – skulle vara så fint att sätta ihop dessa två. förresten, detta är nog ett av mina nya favoritmärken. de har så oerhört mycket fint till helt rimliga priser som inte ger en kramp i hjärtat.

omlottklänning och en lite enklare variant från Stine Goya. ett par snygga sneakers till den högra och sen är man hemma.

grönt på grönt samt en blus i blå toner med karpar (?) från Noa Noa. tänker mig en marinblå veckad kjol till den där blusen, ett par svarta ballerinaskor och ett sidenband i håret.

 

0
0

Liknande inlägg

2 kommentarer

 • Svara
  annika
  12/01/2018 at 10:07

  men åh, vill ha! Bra smak!

  • Svara
   Sandra Bergström
   20/01/2018 at 21:59

   Jag med!! Och tack!! <3

Lämna en kommentar