Vardag

8 frågor till er

det finns ett kommentarfält för den som vill lämna några ord och det finns en knapp i form av ett hjärta som man kan trycka på om man vill, men det här är en otvungen plats och jag är glad för sällskapet som jag har – jag ser ju på statistiken – att ni finns här.

och en gång bad jag om respons och fick den mest kärleksfulla, det var som att landa i ett litet nät av kärlek, sammanflätat av människor jag aldrig mött – vilket förstärkte min känsla av gemenskap här något så oerhört.

men nu har jag knåpat ihop ett litet frågeformulär för att jag skulle vilja veta vad ni tycker om den här platsen just nu, vad ni är intresserade av och när ni tittar in här. jag vill, då och då, helt enkelt veta mer.

det är 8 frågor allt som allt och ni hittar dem här nedan.

0
0

Liknande inlägg

Inga kommentarer

    Lämna en kommentar