Livet

Alla vet att det är vackert i Paris.

Så, det nya året slog in och började dagen efter veckla ut sig tillsammans med en grå himmel som släpper regn i tid och otid. Borta är glittret och tillbaka är vardagen. Det underbara nyårsruset har lagt sig och resterna från 2021 står kvar och väntar på att bli fulländade, publicerade och arkiverade. 

Mitt år med SNACK har börjat på finaste av sätt och framtiden ser spännande ut. För första gången har jag hittat min plats, i klustret av människor med visioner som lever ut sina drömmar. Som blickar långt mot horisonten med ett ständigt närvarande ”tänk om”. Det väcker någonting i mig. Vissheten om alla möjligheter som livet erbjuder, kanske. Och det påminner mig om att det kan vara dags att ta fler kliv framåt. Att inte stanna upp, att fortsätta vilja och våga mer. Att inte tillåta mig själv att bli för bunden av potentiella misslyckanden. Våga välja bort.

Kanske är det ett nyårslöfte som formas här, samtidigt som jag skriver. Att våga välja bort och fortsätta framåt. Fint så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.