Vardag

anemoner, struktur och anteckningsblock från Rivoli

anemon vintagelampa
anteckningsblock rivoli rum för papper

jag hade hoppats på sovmorgon eftersom jag börjar senare än vanligt. naturligtvis vaknade Ebbe klockan fem och väckte hela huset för att sen somna om. inte lika lätt för mig, så det var bara att smyga ut på det knarrande gamla brädgolvet, med morgonrocken i handen. nåväl. måndagar, helt enkelt. jag samlar ihop mig med lite kaffe och ljusglimtar från helgen istället;

 • att vi var ute och åt lunch på lördagen och för första gången beställde en barnportion åt Ebbe. i fyrtio minuter satt han med den och åt koncentrerat, knäpptyst. istället för att värma matburkar och sen kasta i oss vår egen mat så satt vi bara där och hade det fint. förstår inte varför vi inte gjort så tidigare.
 • att spontant måla på lite rött läppstift och åka ner till Masthugget för att drick Ginger Joe‘s med några klasskompisar.
 • att sitta på ett café med min bästa vän när en annan bra person, som jag inte sett på sex år, plötsligt kommer in genom dörren och får mig att skratta så som jag inte gjort på flera år.
 • att äta american pancakes på Egg and milk till söndagsfrukost med en av mina bästa och sen promenera ner till Järntorget.
 • att gå ner till förrådet och leta fram alla saker till kontoret vi håller på att ordna åt mig. som gamla fina lampor och teckningar att sätta upp.
 • att blivit presenterad för Rum för papper av Elsa och där hittat allt jag behöver, för att organisera och strukturera upp mina dagar mer och bättre. bland annat det fina anteckningsblocket från Rivoli.
 • en trött liten anemon som kämpar in i det sista.
0
0

Liknande inlägg

4 kommentarer

 • Svara
  Sanna
  02/20/2017 at 09:04

  Dina bilder är verkligen goals, Sandra. Så stämningsfulla, vad du än fotograferar. Ha en fin start på veckan!

  • Svara
   Sandra Bergström
   02/20/2017 at 17:09

   Bästa Sanna! Vet du, angående mitt fotograferande – för flera år sedan satt jag vid köksbordet och hittade till din blogg och blev SÅ inspirerad. Jag tror det var en bild på några muffins (?) som var startskottet för stilleben-fotografering och dina tips på actions (mycket blått och gult) som fick mig att börja experimentera med redigerandet. Så din kommentar, den betyder lite extra för mig. Stor kram!

 • Svara
  hanna, förbanna
  02/20/2017 at 19:08

  <3

  • Svara
   Sandra Bergström
   02/21/2017 at 09:18

   <3

Lämna en kommentar