En sammanfattning Tips

Årets första önskelista

I sann julanda har jag naturligtvis börjat med önskelistorna.. Ja jag skriver i plural för jösses så mycket det finns som jag vill ha. Så det lär dyka upp fler. Men för tillfället har jag landat i några fina grejer som jag med glädje skulle låta flytta in här. Som den här svarta vägglampan med en skärm i mitt favorittyg från Svenskt tenn. Nästan helt säkert en perfekt kombination mot våra blå sovrumsväggar. 

En röd kaffekokare man aldrig behöver gömma i skåpet. Från Artilleriet.

Karaffen i rosa. Till saften eller buketten. Perfekt. Också från Artilleriet.

Nya kaffekoppar nu när majoriteten av våra gått sönder. Tror de skulle vara fina till Spruzzikopparna som vi har. Från HAY, finns här.

PARFYMEN. Ja, med versaler, för det är precis det den är -PARFYMEN. Här finns den, till exempel.

Bruna Spruzzikoppar att blanda upp med mina turkosa och slutligen den gröna drömkrukan. Känns som att jag pratat om den förut, krukan? Eller åtminstone tänkt på den. Fin är den, i vilket fall. Både koppen och krukan finns på Artilleriet.

5
5

Liknande inlägg

Inga kommentarer

    Lämna en kommentar