
kladdkaka. ta ut precis när man tänker det är nog lite för tidigt, några minuter till

islatte. mjölk, is och kaffe så starkt att bryggaren knappt vill vara med.

havrekakor. med precis så mycket sjuttioprocentig choklad på, att det nästan blir för mycket.

sockerkaka. citron, vallmofrön och mycket florsocker.

kanelbullar. oavsett recept – strunta i mjölmängden och ha i precis så mycket som får degen att hålla ihop utan
att bli för lös. och överdriv alltid med innehållet.
att bli för lös. och överdriv alltid med innehållet.
8 kommentarer
Anonymous
07/04/2016 at 17:53Hahaha, mission accomplished – inte fikaperson till fikaperson.
elise
07/04/2016 at 17:53guuud, vill äta allt det där nu! blev jättesugen på att baka och då är jag inte ens en fikaperson.
Anonymous
07/04/2016 at 17:53tack, Hannah, tycker mycket om din med <3
Hannah
07/04/2016 at 17:53åh, så mycket gott! och fint. tycker så väldans, väldans mycket om din blogg ska du veta. hjärtar allt här.
Anonymous
07/04/2016 at 17:53Ja!! Kanske det mest underskattade men faktiskt godaste bakverket.
Anonymous
07/04/2016 at 17:53Samma här. Favoriter, favoriter.
Sandra
07/04/2016 at 17:53havrekakorna <3333
Ebba
07/04/2016 at 17:53Mm, vad gott. Älskar bullar och havrekakor med choklad!