Fint, bra, jag gillar

Bloggens framtid, kroppens symtom, File under pop och genialiska färgkombinationer

Godmorgon, eller god förmiddag kanske man säger. Min dag började på det mest märkliga sätt  – ensam. Hugo åkte till Skövde med sin pappa och barnen igår. Tanken var att jag skulle få vila upp mig efter jobbet och skriva tenta på lördag. Men jag har fått en härlig ögoninfektion eller bihålleinflammation som hållit låda sedan i lördags och bara blivit värre så jag sitter här hemma med mitt svullna öga.

Så trött på det, känns som att kroppen långsamt brakar ihop. Det är säkert en tillfällighet men svårt att inte dra paralleller mellan att jag har mycket att göra och att kroppen reagerar. Hugo pratar om vikten av att sova, att jag måste börja säga nej medan jag nickar instämmande och hela tid säger men jag ska bara och bara detta. För det är svårt att säga nej till sånt man tycker om och det är just det som fyller livet just nu – saker jag tycker om och som inte riktigt går att schemalägga till senare.

Å andra sidan har jag aldrig någonsin varit bra på balans heller, jag hör till dem som tycker om stresspåslag och mycket att göra och just nu har förutom universitetet och jobbet, blivit med ett uppdrag där jag bygger en sajt åt en organisation och jag har även fått möjlighet att på sätt och vis ge bloggen en sorts nylansering och omstart. Om allt går vägen så flyttar den, om ett tag, till en större plattform. Men alla detaljer kring det vågar jag inte tala högt om innan allting är färdigt. Lesson learned så många gånger förut på den fronten.

Men! Jag skulle bli oerhört glad om ni ville skriva en rad i kommentarfältet om vad ni vill läsa mer av i bloggen, så jag kan ta det med mig. Eller klicka i här. Det skulle verkligen uppskattas.

Nu när vi har pratat om det kan vi väl tittat lite på den här godispåsen från File Under Pop. Som jag förstår det arbetar de med att bygga miljöer och på de säger själva att “Texture and colors are the keywords of File Under Pop” – något jag sannerligen tycker de gör skäl för. De är även oerhört färgsäkra vilket jag har börjat förstå är så mycket mer komplext än vad jag tidigare trodde. För Stine Goya ser det ut som att de arbetat med en bourdeaux-lila, gul och rosa och i det privata hemmet har de använt sig av blått, gult och grönt. Det är inte så avancerat egentligen när man börjar bryta ner det i bitar och tittar på färgskalan eftersom de arbetat med toner som ligger nära varandra men ändå kontrasterar. Så så så så fint.

Alla bilder kommer från File Under Pop

6
6

Liknande inlägg

2 kommentarer

 • Svara
  Linnea
  18/10/2019 at 12:18

  Krya på dig, Sandra!
  Jag saknar dina inlägg. Vill läsa om ALLT.

  • Svara
   vardagskonst@gmail.com
   19/10/2019 at 08:01

   Linnea! Tack tack tack för att du finns i min sfär <3

Lämna en kommentar