En sammanfattning

Dagboksanteckningar

På köksbordet står påskris som väntar på att kläs. Tänkte jag skulle hitta på något fint till Sannegårdens hemsida (som jag är stolt kan berätta att jag gjort). Och så ett tårtfat med lock som Ebba fyndat åt mig <3

En nyduschad liten som leker med storebrors grejer. Vilken hejare hon har blivit på att härja, förresten. Snabbt som sjutton ålar hon in i Ebbe-Lous rum och börjar riva ut allting på golvet medan han förtvivlat ropar MAMMAAA SIGNE STÖKAR NER!!!!!!!!!

Moccamastern är undanplockad och vi dricker slow coffee nu. Tycker det säger ganska mycket om stämningen här hemma just nu.

En dag när jag fick lite lugn och ro och försökte skriva analytiskt om ett deltagande i offentligheten. Det gick sådär och jag är faktiskt rädd för att jag aldrig ska bli klar, aldrig bli mer.

Lördag och Ebba hämtade mig för en loppisrunda. Vi åkte till Mölndal men det var lite skralt. Vi tröstade oss med napolitansk pizza på Lindholmen.

Det var väldigt fint där. Dirty dough var namnet, om det finns någon göteborgare som vill gå dit. Rekommenderas varmt.

En brudbukett i bara gröna toner står på mitt vardagsrumsbord. Skulle jag gifta mig igen så är det en sån jag hade haft.

Åh Signe, vad mamma älskar dig.

Er båda två, faktiskt. Så vansinnigt mycket.

8
8

Liknande inlägg

Inga kommentarer

    Lämna en kommentar