Livet

De senaste dagarna med nytt sofftyg, SVT och nya krukor.

Hej! Otroligt hur mycket som kan hända i ett litet liv på en liten vecka. Förra tisdagen blev jag kontaktad av SVT för att medverka i Opinion live som handlade om förlossningsvården i Sverige, som åsikt i publiken. Och jag tackade naturligtvis ja, eftersom det är ett så viktigt ämne.Men efter att ha sovit en natt på saken utan att egentligen sova på riktigt så bestämde jag mig för att tacka nej. Man måste våga välja bort saker, tänker jag. Jag måste det. Särskilt när pulsen är hög och jag inte kommer ner i djupsömn på nätterna. Då måste jag säga tack, men nej tack. Man kan inte göra allt. Det finns förresten ute på SVT nu, för den som vill se det, jag har inte hunnit än.

Hugo jobbar med Lisebergs film för i år och har fullt upp, jag jobbar, lämnar in skoluppgifter och försöker se till att sova ordentligt. Förutom det har jag hunnit köpa tyg till att klä om soffan. Från Afroart, om någon undrar. Och så var jag ju också med på Interfloras utbildning och har absolut fått en helt ny typ av respekt för hantverket. Att binda buketter professionellt är svårare än jag förstått och det kändes i händerna efteråt. Men åh som jag tyckte om det. Borde man kanske bli florist i framtiden?

Två nya krukor från Bergs Potter har fått flytta in. Byter ut nästan alla jag har nu. Tycker de är fina i all sin enkelhet. Gullrankan var det verkligen dags att plantera om.

Den här krukan är dock ett litet undantag. Så jäkla fin. Från Ellos.

De här två mysungarna har hunnit med att vara magsjuka. Jag och Hugo verkar ha klarat oss, för andra gången det här året. Hoppas vi har blivit immuna. Det är nog med två små som går omlott med det där. Här sitter dem i en halvt omklädd soffa. 

Men innan magsjukan entrade vårt liv hade vi en mysig torsdag med Karlsbaderbulle till 15-fikat. Och med minibukett ur den stora. Allt som allt bra dagar. Och idag jobbar jag och sen är jag ledig flera dagar på rad. Då ska jag bli klar med soffan. Och sova. Mycket

10
10

Liknande inlägg

Inga kommentarer

    Lämna en kommentar