Vardag

drömhuset

Stadshem förmedlar just nu ett litet hus och jag förstår inte hur man skulle kunna vara annat än lycklig här. det är perfekt och jag skulle tagit det direkt med inredning och allt, om jag kunde.

barnrummet är helt otroligt, som något taget ur en sagoscen i skogen. och den övre hallen i trä är också en favorit.

alla detaljer känns så omsorgsfullt utplacerade och utvalda. det är väl ungefär den känslan jag själv försöker få till här, och att allting på något vis ska hänga ihop. vilket är definitivt enklare sagt än gjort.

ibland tänker jag att det vore tacksamt om någon kunde komma hem till oss och göra en makeover med alla saker vi redan har. liksom ta över allting som har med inredningen att göra och hjälpa mig att se på allting med nya ögon. ja, jag har nog kört fast lite och ja, tålamodet börjar kanske ge med sig lite.

0
0

Liknande inlägg

4 kommentarer

 • Svara
  Nana
  08/15/2017 at 21:37

  Och jag är helt kär i det du visat av ert hem! Du har det ju så fantastiskt, skulle vilja bjuda hem dig o låta dig gå lös på vårt hem som just nu är en mix av allt 🙁

  • Svara
   Sandra Bergström
   08/17/2017 at 07:05

   Tack Nana! 🙂 antar att det är så som det brukar att man liksom stirrat sig lite blind på saker och ting och att de kanske egentligen är lite bättre än vad man tror 🙂

 • Svara
  Lund Johanna
  08/25/2017 at 08:15

  Åh ja. Wow! Hur lyckas man få till det sådär, kan någon ge mig koden tack!

  • Svara
   Sandra Bergström
   08/26/2017 at 10:45

   Tänker samma!

Lämna en kommentar