Vardag

Hej från födelsedagshelgen

Nu är jag rätt bra mör – vi har haft kalas så det både räcker och blir över. Båda barnen fyllde år i veckan och firades rejält hela helgen med både släkt och kompiskalas.Det var smörgåstårta, heliumballonger och kusiner som röjde järnet med Ebbe-Lou. Så jäkla fint att han har dem och så fint för mig att ha gift mig in i en så härlig släkt.

 Vi hade hyrt Prästgården som hör till kyrkan i Kville, för vi skulle aldrig kunna ha så många människor hemma hos oss. Tacksamt och smidigt (här är sidan till Göteborgs stad där man kan se vilka lokaler de har och hur man går till väga för att boka). 

 Jag hade bakat biskvier, macarons och en tartelette med vaniljkräm och färska bär, men det var allt, resten köptes in från Lundgrens konditori som bakar bland det godaste i hela Göteborg. Jag som inte ens gillar smörgåstårta har helt bytt åsikt. Och SÅ SKÖNT att inte behöva göra allt själv. Tack till svärfar för det. Dagen efter var det barnkalas med kompisarna från förskolan på samma plats. Också fint, att Ebbe har så mycket av den varan med. Och att jag på köpet lärt känna så oerhört fina människor. 

Tänk så fint livet kan vara ibland. Om jag bara hade vetat hur bra allting skulle bli med åren. 

Nu återhämtar vi oss alla efter den här helgen, leker med nya leksaker och ligger på soffan med en kaffekopp på bordet. Bra så.

7
7

Liknande inlägg

2 kommentarer

 • Svara
  Linnea
  04/08/2019 at 13:39

  Ditt content är så magiskt <3 Och jag älskar nya designen!

  • Svara
   vardagskonst@gmail.com
   04/08/2019 at 14:02

   Tack!! Äntligen hittade jag rätt i designträsket! <3

Lämna en kommentar