Vardag, dagbok, samman...

en grön klänning, madeleine-kakor och livet i stora drag.

34539282871_0993b51a8d_h

låt oss hoppas att jag tagit mig igenom den sämsta veckan som kunde komma 2017 – natten till torsdag vaknade jag klockan 02 med tandvärk och fick vara med på den festen fram till 9.30.

det finns alltså ingen tandläkare i Göteborg som tar emot patienter mitt i natten, och det kändes inte lönt att åka till akuten för smärtstillande, när jag visste att väntetiden där säkert skulle bli lika lång som tiden jag skulle få vänta hemma tills min tandläkare slog upp portarna.

sen blev Hugo sjuk och på lördagen när han piggnat till vaknade jag upp med en förkylning.  som en sorts tragisk komedi, alltihop.

men utöver det hann vi med ett par fina stunder med fina fynd på Emmaus (innan sjukdom), obligatorisk tacokväll och misslyckade-till-utseendet-men-lyckade-i-smaken-Madeleine-kakor. och det får vara bra nog, känner jag. det är ju så här livet ser ut generellt – lite bra, lite dåligt och lite bra igen.

jag är fortfarande förkyld men det är överkomligt. så jag snittar om blommor och ställer dem på mitt skrivbord, skriver ihop ett par rader till ett skolarbete och knappar in veckan i kalendern. kokar vatten till en kopp kaffe och hoppas, hoppas på en snällare vecka.

glad måndag, eller hur man nu säger.

0
0

You Might Also Like

4 kommentarer

 • Reply
  Anette
  maj 15, 2017 at 2:11 e m

  Vill bara lämna ett litet spår här för att visa min uppskattning för dina texter och bilder. Jag kikar in här så snart ett nytt inlägg hamnat på bloglovin och gläds och berörs av dina texter. Du är bra, jättebra! Du kan orden, hoppas att du själv tror på det också <3

  • Reply
   Sandra Bergström
   maj 16, 2017 at 7:16 f m

   Vad innerligt glad jag blir, tack Anette <3 Jag uppskattar verkligen att du säger det<3

 • Reply
  Sandra
  maj 16, 2017 at 1:42 e m

  Åh, herregud vad enkelt men träffsäkert – lite bra, lite dåligt och lite bra igen!

  • Reply
   Sandra Bergström
   maj 19, 2017 at 7:09 f m

   …och sen börjar det om, igen och igen. Kram!

Lämna en kommentar