Kläder, kläder

En ny röd väska och en egenvald familj

För snart en vecka sedan var ögat bara lite svullet när jag gick av mitt pass på jobbet och skulle möta upp mina två äldsta vänner för middag på Dubbel dubbel. Som en familj ses vi när någon fyllt år och firar varandra. De stod för övrigt för en magisk 30-årsdag för mig som jag fortfarande minns med värme. Älskade, roliga och trygga människor. Den här gången var det Tove som fyllt år och henne är man noga med nu för tiden sedan hon för ungefär…fjorton år sedan skrev ett litet dagboksinlägg på Lunarstorm (åh vad man saknar den tiden) där hon “bara ville påminna” sina bästa vänner om hennes födelsedag, “som var igår.” Haha, ja man skämdes och har skärpt till sig efter det. Dock glömde jag alla presenter i Alingsås nu när vi skulle ses i söndags men man kan ju inte ha koll på allt.

De här två, Linda och Tove, är mina två stöttepelare i livet. De är min egenvalda familj som jag lutar mig mot och är det tryggaste jag har. De betyder obeskrivligt mycket för mig. Tillsammans med dem är allting tillåtet, ingenting är någonsin fult, man behöver aldrig vara rädd. Det betyder också att man kan sätta telefonen i handen på en av dem (Linda) och be om en “snygg bild på mig”. Det går ju sådär med den saken men ja, bilder blir det ju. Och för en gångs skull var jag uppklädd OCH med ny väska, vilket jag prompt skulle föreviga trots att alla var på gränsen till hangry, hehe. 

Men hörni, väskan, är den inte galet fin? Hittades på Zara förra veckan och jag älskar den. Får plats med massor i den och tycker handtaget är så praktiskt ifall att det blir för tungt för axeln. Bättre egenskaper för en väska än så, kräver jag inte.

7
7

Liknande inlägg

2 kommentarer

 • Svara
  Linnea
  20/10/2019 at 07:58

  Vilken underbar väska! Jag måste säga det, Sandra, att sedan jag började läsa din blogg har jag märkt att min egen stil – både klädstil och inredningsstil – har utvecklats. Jag har sakta men säkert kommit att våga mig på färg – i hemmet och i kläderna. Och det är mycket tack vare dig! Du inspirerar mig verkligen.

  • Svara
   vardagskonst@gmail.com
   23/10/2019 at 06:39

   Åh, jag tycker det här är en av de finaste kommentarerna. Blir så glad för att du är så generös och fin som tar dig tiden att säga det <3 Puss och kram, fina!

Lämna en kommentar