Vardag, dagbok, samman...

En ny tavelvägg, en röd klänning, ett loppisfynd, varm choklad och en gullig

Här är den nya tavelväggen som börjar ta form. Jag har bara hängt upp allting på de gamla spikarna som redan sitter, så länge. Förresten, bilden till vänster, den stora fyrkantiga, har Hugo gjort när han läste på konstskola.  Glad över att jag är gift med en estet. Om än en väldigt disciplinerad och lugn sådan.  

Jag var på väg ut från H&M Home och sprang på den röda klänningen. Tog en bild och skickade till Hugo som tyckte den var fin och efter en runda till Granit gick jag tillbaka och köpte den. Julafton, here I come (+alla andra dagar om året). 

Vasen till vänster gjorde jag när jag gick en keramikkurs. Nej jag vet, det blir nog inget keramikproffs av mig. Vasen till höger köpte jag i en secondhandbutik som nyligen öppnat här på Wieselgrensplatsen.

SÅ JÄVLA GULLIG. Är så kär i den här lilla koalan som jämt hänger i min famn. 

Ebbes nya grej – varm choklad. Så mysigt att koka upp till två koppar och sen se på en film tillsammans när regnet piskar utanför. Målbild uppnådd.

1
1

Liknande inlägg

4 kommentarer

 • Svara
  Emma
  12/13/2018 at 02:36

  Så himla fint och mysigt! Kul med så originella inredningsdetaljer!

  • Svara
   vardagskonst@gmail.com
   12/13/2018 at 21:59

   Tack snälla Emma! Ja, särskilt tavlan av Hugo är fin att ha 🙂

 • Svara
  Linnea
  12/13/2018 at 10:58

  Åh vilken PERFEKT klänning! Så bra köp!

  Jag gillar nya designen här jättemycket. <3

  • Svara
   vardagskonst@gmail.com
   12/13/2018 at 21:52

   PERFEKT var rätta ordet! Och tack! Har gett mig in på okänd mark men känns bra! <3

Lämna en kommentar