Vardag, dagbok, samman...

En ny tavelvägg, en röd klänning, ett loppisfynd, varm choklad och en gullig

Här är den nya tavelväggen som börjar ta form. Jag har bara hängt upp allting på de gamla spikarna som redan sitter, så länge. Förresten, bilden till vänster, den stora fyrkantiga, har Hugo gjort när han läste på konstskola.  Glad över att jag är gift med en estet. Om än en väldigt disciplinerad och lugn sådan.  

Jag var på väg ut från H&M Home och sprang på den röda klänningen. Tog en bild och skickade till Hugo som tyckte den var fin och efter en runda till Granit gick jag tillbaka och köpte den. Julafton, here I come (+alla andra dagar om året). 

Vasen till vänster gjorde jag när jag gick en keramikkurs. Nej jag vet, det blir nog inget keramikproffs av mig. Vasen till höger köpte jag i en secondhandbutik som nyligen öppnat här på Wieselgrensplatsen.

SÅ JÄVLA GULLIG. Är så kär i den här lilla koalan som jämt hänger i min famn. 

Ebbes nya grej – varm choklad. Så mysigt att koka upp till två koppar och sen se på en film tillsammans när regnet piskar utanför. Målbild uppnådd.

1
1

You Might Also Like

4 kommentarer

 • Reply
  Emma
  december 13, 2018 at 2:36 f m

  Så himla fint och mysigt! Kul med så originella inredningsdetaljer!

  • Reply
   vardagskonst@gmail.com
   december 13, 2018 at 9:59 e m

   Tack snälla Emma! Ja, särskilt tavlan av Hugo är fin att ha 🙂

 • Reply
  Linnea
  december 13, 2018 at 10:58 f m

  Åh vilken PERFEKT klänning! Så bra köp!

  Jag gillar nya designen här jättemycket. <3

  • Reply
   vardagskonst@gmail.com
   december 13, 2018 at 9:52 e m

   PERFEKT var rätta ordet! Och tack! Har gett mig in på okänd mark men känns bra! <3

Lämna en kommentar