Vardag

En rutig skärm, en kelimmatta och en uppdatering från det förvirrade vardagsrummet

Här kommer en liten uppdatering från vardagsrummet!

Och en tanke kring hur märkligt det är att man kan börja i en ände och sluta i en annan. Jag skulle bli supercool och dansk inredningsmässigt men hamnade i någon sorts variant av stilen som alla tycks vara SÅ ofantligt rädda för att förknippas med: shabby chic. Det är dock lite för gulligt för mig så jag ska byta ut stolen och jobba in lite mer färg, mönster och dramatik. Men; en sak i taget. Kanske att jag börjar med att putsa speglarna först. Kanske.

Mitt största huvudbry är dock soffan. Det är en Karlstad från IKEA, som jag verkligen tycker om och tänker att jag ska klä om. Men jag velar mellan vilket tyg det ska bli i – Afroart eller William Morris. Eller ska den kanske bara vara enfärgad? Enkel och “tidlös”? Jag vet inte. Men jag har ett tygprov med mig hem från Engelska tapetmagasinet så efter idag lär jag veta mer.

Förresten, lampskärmen! 30 kronor på Ebbes Hörna. Lätt ett kap.

Och förresten en gång till – mattan! Tog oss fyra lägenheter innan den äntligen fick sin plats. Så glad att jag hållit så hårt i den i alla år.

13
13

Liknande inlägg

4 kommentarer

 • Svara
  Snickis-Sara
  08/08/2019 at 20:51

  Mysigt och brokigt, precis som det ska vara! Bilden i klämman bredvid Matissen på tredje bilden, var har du fått tag på den? Vem har gjort den? Så fin!

  • Svara
   vardagskonst@gmail.com
   08/12/2019 at 21:38

   Åh men tack, den har Hugo gjort 🙂 <3

 • Svara
  Helen
  08/08/2019 at 23:02

  I love this look. A bit cottage British.

  • Svara
   vardagskonst@gmail.com
   08/12/2019 at 21:39

   Thanks! I think that it was kind of that look that I was aiming for 🙂

Lämna en kommentar