Vardag

en tisdag med guldbord och palettblad.

bilder av Cim Ek för Alvhem

min mamma har tagit ledigt ett par dagar för att hänga med Ebbe-Lou, bara sådär, utan särskild anledning. han kunde inte komma härifrån fort nog och min mamma fick lämna kvar halva kaffekoppen. när Hugo hjälpte dem med vagn och allt ut till bilen vinkade Ebbe och sa ‘hejdå kommer snart’. lilla hjärtat.

han saknar oss aldrig när han är där och vill heller aldrig komma hem. det är alltid ledsna miner vid hemgång. jag tar det som att vi har en trygg unge som tar oss för givna och som dyrkar sin mormor. eller som bara tycker att vi är tråkiga. oavsett anledning så vill jag hellre ha det så här än tvärtom.

jag var på ett möte med min läkare om förlossningsplanering, köpte alla de sista julklapparna och åt lunch med en av mina äldsta vänner. sexton år har vi varit vänner. och då inte sådana där ‘hörs nån gång’-kompisar utan liksom riktiga.

nu sitter jag här med polsk spenatsoppa som min mamma lagat åt mig och tittar på julgranar och sparar ner recept till olika chokladpraliner jag vill baka. ja, här börjas det tidigt med julen. men den städas också ut så fort nyårsafton passerat.  och så går jag igenom några av mina favoritsidor och fyller själen med inspirerande inredning. som en tjusig spegel på matbordet, halvmålade väggar och en dröm till nattduksbord.

0
0

Liknande inlägg

4 kommentarer

 • Svara
  Ellen
  28/11/2017 at 18:11

  halvmålade väggar är verkligen fint! och du, kan du inte säga till om du hittar något bra och gott recept på chokladpralinerna? vill så gärna göra!

  • Svara
   Sandra Bergström
   29/11/2017 at 09:31

   Jo! Det kommer! =)

 • Svara
  Nana
  28/11/2017 at 21:55

  Åh så härligt! Låter som du har en ok graviditet trots allt eller?

  • Svara
   Sandra Bergström
   29/11/2017 at 09:31

   Det går upp och ner, både riktigt bra och riktigt dåliga dagar som löser av varandra 🙂

Lämna en kommentar