Vardag

en vecka med förskolebeslut, genusfotografen och en nygammal klänning.


–  jag har påbörjat ett projekt som varit vilande under en längre tid, så nu har jag ett stycke nymålad säng till Ebbe-Lou ståendes mitt i vardagsrummet. så småningom ska jag måla ännu mer. jag tror det blir fint. sängen blev i vart fall ljuvlig.

– idag fick vi klartecken från föräldrakooperativet – allt är färdigt och vi kan nu säga upp vår plats här. det var alltså så det fick bli. jag kommer skriva ett mer ingående inlägg om just varför vi valde som vi gjorde när tid finns.

– min lugg har börjat växa ut efter mitt tvångsmässiga klipp som sker varje november framför badrumsspegeln med en kass sax. och jag har äntligen lagt upp en klänning jag klippte av i somras men inte hann göra så mycket mer med.

– den här veckan ska jag ägna en hel dag åt att lyssna på föreläsningar om att kommunicera jämställt, normkritiskt och inkluderande. det hör inte till vår utbildning utan hålls av Nationella sekretariatet för genusforskning. en av föreläsarna är Tomas “Genusfotografen” Gunnarsson. det är så spännande och jag längtar så mycket.

0
0

Liknande inlägg

4 kommentarer

 • Svara
  Christin
  03/20/2017 at 18:27

  SNYGG DU ÄR!!!! <3

  • Svara
   Sandra Bergström
   03/20/2017 at 19:14

   Du är!!! Puss bästa <3

 • Svara
  Ellen
  04/02/2017 at 11:58

  Så himla fin du är!!

  • Svara
   Sandra Bergström
   04/03/2017 at 17:44

   Fina, tack ❤

Lämna en kommentar