En sammanfattning Vardag

Ett hej med gammal vänskap som blåsts till liv, mycket färg och andra ögonblick

Jag stod på jobbet för ett par veckor sedan när en person, som jag kände igen, plötsligt stod framför mig. En person från ett annat liv, en vänskap som fick ett abrupt slut och en vän som jag saknat de senaste sex åren. Där stod hon med barnvagn och fastän det var nytt så var hon sig lik. Och vi kramades hårt och hittade tillbaka. Igår mötte hon mig efter jobbet och vi spenderade kvällen ihop över chevrepizza och dubbla efterrätter. Vi tog oss igenom de sex åren som varit och började om på nytt. Det är så få människor jag gör så med – är en relation borta så är den borta. Men jag har haft få vänner i mitt liv som stått mig så nära som hon.

Idag är jag ledig så jag är hemma med barnen, vi har ätit långfrukost och på teven går Nicke Nyfiken. Snart ska jag ta med mig mitt lilla gäng och hämta ut paket till mig. Ikväll ska jag och Ebbe gå på Toystory 4. 

De senaste dagarna har kantats av febrig Signe, en fruktansvärd värme, loppis och ommålning av möbler. Jag och Hugo överraskade Ebbe med en ny cykel och jag har jobbat. Här hemma börjar röran reda upp sig litegrann men det kommer nog kräva ett par månader innan allt blir som man vill. Just nu har vi ett sovrum som påminner om en marsipantårta och med högar av kläder som måste hängas in. En del av livet, det med.

11
11

Liknande inlägg

2 kommentarer

 • Svara
  Linnea
  30/08/2019 at 19:24

  Så jädra fint inlägg, Sandra. Vad roligt att höra om dig och din vän! Och – som jag längtat efter fler bilder från ert nya hem!

  • Svara
   vardagskonst@gmail.com
   06/09/2019 at 22:01

   Vad du är fin, Linnea! Tack! Det kommer! <3

Lämna en kommentar