Vardag

Ett lördagshej

Hej och godmorgon. Signe väckte oss vid sju och Hugo fullkomligt vägrade ta den här morgonen med argumentet “jag tar alla andra morgnar”. Så det var bara för mig att snällt ta ungen under armen och gå ut till köket. Vispade gröt, kokade kaffe och hade det ändå mysigt med min lilla minsting. Vansinnigt gulliga lilla typ. Nu är alla i den här familjen uppe. Vi har hunnit med att rita ödlor, fjärilar och gosa. Och jag har precis bäddat nytt i sängen och har dagens andra kaffekopp bredvid mig.

Nu väntar vi mest på svärfar som kommer från Skövde idag, för att ha ett öga på barnen medan vi packar ihop förrådet. För imorgon, då går första flyttlasset till Alingsås. 

9
9

Liknande inlägg

2 kommentarer

 • Svara
  Ellen
  05/25/2019 at 21:13

  Modiga ni, så spännande med flytt! Älskar att höra om andra som flyttar till nåt ”mer rätt” eller bara provar nåt annat. Hoppas själva flyttstöket går hyfsat smidigt för er och att ni får landa fint i nya! Vi flyttade förra året, inom samma kvarter bara, men gottar mig fortfarande i nya lägenheten, första våren nu, bara det liksom.

  • Svara
   vardagskonst@gmail.com
   05/30/2019 at 13:17

   Tack fina Ellen. Så skönt att bli lite påhejad i allt det här. Delar även det med dig – att det är kul att höra om andra som bara gör saker och liksom följer sin magkänsla. Även när dem “bara” flyttar inom samma kvarter 🙂 Kram och tack <3

Lämna en kommentar