Vardag

ett överblommat magnoliaträd, röda ränder, pastellfärgad brudslöja och ett gult skåp.

Herregud det är redan fredag imorgon, säger Hugo. Jag nickar och räknar dagarna för mig själv, kan han verkligen ha rätt? Hur är det ens möjligt att veckorna går så fort? När jag sen tittar i telefonens fotoalbum slås jag av att det är maj och inte april mer. När hände det? Det är som om jag bara hängt med men inte hunnit registrera det. Men så är det, nu är det maj. Då magnoliaträdet blommar över och tackar för sig, efter den spektakulära inledningen till våren. Det har varit en fin början på våren, med bland annat födelsedagsfrukost på Brogyllen, färgad brudslöja i bunt, barn som fiskar i blomkrukan och ett nymålat gult skåp. Och hortensior.

Resten av den lilla tiden som är kvar av våren kommer nog mest gå åt att fylla flyttkartonger, ta farväl av Göteborg och skriva två nya uppsatser. 

Inte helt fel, det heller.

7
7

Liknande inlägg

Inga kommentarer

    Lämna en kommentar