Livet Tips

Ett riktigt bra Göteborgstips

Igår var det lördag och jag var orimligt trött. Skulle kanske kunna skylla det på vår AW dagen innan men kan man verkligen det efter ett och ett halv glas prosecco och hemkomst vid 21.45? Ja nej jag vet, det är inte så mycket att skryta med men de facto är att jag inte har varit full en enda gång sedan barnen kom, att jag alltid skyndar mig hem för att jag inte vet hur natten blir och för att morgonen alltid är full med morgonpiggt babbel. Men det var inte det viktiga med det här inlägget utan det är tipset jag tänkt leverera – JINX, som jag trodde bara fanns som foodtruck vid Magasinsgatan (mellan Artilleriet och daMatteo) har också en egen lokal i Victoriagården. Ja just det, nu minns jag ju poängen med att jag var så trött igår – jag hade inte med mig någon lunch till jobbet och strosade iväg utan riktning och hamnade här – på JINX. Och åt en FANTASTISK lunch för en hundring. En “Korean bbq” som bestod av glazad fläsksida, ris, chilimayo, picklad melon, jalapeno, gurka, koriander och gurka. Den perfekta mixen av friskt, tungt, lätt, starkt, sött och syrligt. Ska absolut försöka få till något liknande hemma nu när jag är ledig ett par dagar. 

Men tillbaka till poängen – fin innergård och bra mat, lätt ett av mina bästa Göteborgstips.

10
10

Liknande inlägg

Inga kommentarer

    Lämna en kommentar