Fint, bra, jag gillar

everything is shit except you love, färgglad dukning, femme liberté, Karin Larsson och ett enkelt DIY

Bortsett från möblerna (som jag ä l s k a r) så gillar jag den här postern s å mycket. Vet inte hur många gånger jag själv tänkt så när jag tittat på barnen. Trots allt. Bilden kommer från @wildchildcph

En sån här dukning står näst högst upp på min to do-lista. Så satans fint, härligt och glatt. Från @atablestory, som just nu är en av mina största inspiratörer.

Klumpig keramik, lila, turkost och ett puffigt täcke hos @cathdelichtenberg. Stort plus för en morgonrock som inte är i linne, utan mer en sån där som ens föräldrar hade när man var liten. No offence till morgonrockar i linne, jag har en själv. Men det här var mer…mysigt.

Den här såg jag hos @sofiawood och började genast fundera på att måla någonting grönt tills jag kom på vilka hemska reflektioner det skulle bli överallt. Men jag drömmer lite om det fortfarande ändå. Mustiga, skogsgröna väggar.

Att @crazyflowerlady klär sig snyggt är väl kanske inte någon nyhet för den invigde, men den här kombinationen var extra fin. Har spanat på t-shirten så länge nu men är lite tudelad när det kommer till kläder med budskap.

Åh @ullsockan <3 En så himla fin källa till inspiration. En av mina favoriter på internet. Så kreativ och modig. Tyckte verkligen om det här sättet att beskriva sin blogg på. Jätte, jättefint.

Blått som bakgrund är så jäkla härligt, särskilt till så här mycket färg. Älskar dessutom hela röran på bilden. Från @stalksandroots – också en stor inspirationskälla.

Det här är ju inget avancerat men ändå snyggt. Tänker på färgglada molekyler när jag ser detta. Från @davidmatthewking

8
8

Liknande inlägg

2 kommentarer

 • Svara
  Ullsockan
  02/03/2019 at 17:16

  Men KÄRLEK! Tack för de fina orden, och detsamma!

  • Svara
   vardagskonst@gmail.com
   02/06/2019 at 16:35

   KRAM!!

Lämna en kommentar