En sammanfattning Livet

falkenberg.

när jag tänker på det inser jag att jag inte är särskilt bra på att flytta till nya platser, jag är en hemmakatt. ogillar att bli flyttad på. förutom när jag flyttade till Göteborg som vuxen, men då var det till en plats jag fått lära känna under sisådär tio år.
jag tycker om det jag känner till, helt enkelt och längtade aldrig bort från Falkenberg, egentligen.

så det var en märklig känsla som slog mig när jag stod i stadens centrum i fredags, såg mig omkring och insåg hur liten staden faktiskt är. jag har aldrig sett det förut. kanske har jag vuxit ur den under åren som gått, jag vet inte. men jag blev förvånad över hur fort jag längtade därifrån.

samtidigt var det fint att återse så många bekanta platser och vi tog god tid på oss i stan innan vi åkte ut till Strandbaden – en klippning åt Hugo, en klänning till mig och kaffe med rabarbersnurror från Borgmästaregården.

resten av kvällen plockade jag sen lupiner och hundkex vid en vägkant, till festen vi var där för och som hela lördagen gick på. när Ebbe-Lou somnat för natten deklarerade jag och Hugo dejt-kväll och beställde en charkbricka som vi satt med på balkongen tills det mörknade.och på söndagen var vi smartare än morgonen innan och tog upp frukosten till rummet, istället för att försöka tygla en pigg och energisk tvååring i restaurangen bland alla nyvakna gäster. just det senare var absolut ingen bra kombination upptäckte vi.

när vi packat ihop allt och checkat ut köpte vi kaffe och lät Ebbe springa av sig i skogen och på lekplatsen vid Vallarna. jag var lagom trött efter sen kväll och tidig morgon. det var inte Ebbe. det är han aldrig. jag vet inte om han förstår vad trött är.

mina bästa.


och en festispaus innan vi hämtade upp porslin och blommor, tackade för oss och åkte hem igen. till Göteborg.

0
0

Liknande inlägg

Inga kommentarer

    Lämna en kommentar