En sammanfattning Livet

Födelsedag och presenter

Jag börjar bli bättre på att fira födelsedagar och det här året var inget undantag. Jag hade vänner över som drack prosecco, åt tårta och förde livliga diskussioner. Ett blandat gäng kvinnor med starka åsikter gemensamt. Smarta, vältaliga, allmänbildade och snälla. Är så glad för att dem är en del av barnens liv, att de får växa upp med dem.

Och trots att jag inte skrev någon önskelista fick jag ändå så mycket fint. Främst presentkort som verkligen förlängde känslan av födelsedag.

Den här lilla fisken köpte jag för ett av presentkorten  på Arket. Tror den kommer bli fin på skrivbordet med en liten blomma i. De gröna Spruzzikopparna passar fint ihop med de turkosa som jag redan har, så tre sådana fick det bli.

På Artilleriet köpte jag två nya krukor. Jag har redan några men behövde fylla på. Tycker dem är så enkla men detaljrika samtidigt.

Det här fatet kommer också från Arket och i det har jag smycken och håracessoarer nu. Men tror det skulle vara fint att servera t ex sparris i.

Svartprickig variant av Spruzzi som påminner om en dalmatin. I den har jag scarfar och hårband.

Håracessoarer som jag köpte åt mig själv och som används flitigt. 

Och slutligen två ljusstakar som jag köpte åt mig själv på second hand. Blir glad när jag ser dem. 

8
8

Liknande inlägg

Inga kommentarer

    Lämna en kommentar