Signe, Ebbe, föräldras...

halvvägs i min röda klänning


– det är ju en tid sedan jag tog mig dit, till halvlek. det var i ungefär samma veva som jag hittade den röda klänningen på Myrorna. och de små babyplaggen som kostade ungefär trettiofem och tjugofem kronor stycket.

– vi var på ultraljud för ett tag sedan. vi vet vad det blir för något och vi har ett namn som vi båda tycker väldigt mycket om. eller, jag älskar det och kan inte tänka mig något annat.

– både jag och Hugo grät under ultraljudet,  jag av lättnad, för att allting såg bra ut och för att minstingen var så pigg. tänker att det var lite likadant för Hugo. bilden vi fick med oss var alldeles suddig på grund av allt sprattlande.

– jag väger mig inte alls, för på fel dag kan det slå helt fel. så är det, när man fortfarande har en sorts viktstörning.

– tiden går fortfarande orimligt fort. nu är det mindre än sjutton veckor kvar. sjutton fredagar till. jag minns när jag tänkte att det var trettio kvar. känns som att det bara var häromdagen.

– det börjar känns tungt och jag behöver mer tid för att återhämta mig. men annars är jag rätt så igång. går på bio med Hugo, går ut och äter middagar, träffar mina kompisar, sätter upp gardiner, pysslar med Ebbe-Lou, syr spjälskydd och så vidare och så vidare.

– i februari ska jag på ett möte om förlossningen. det känns lite sent med tanke på att jag är beräknad i april. men innan dess är det jul, nyår och glukostest så tidsplanen är väl helt i sin ordning förmodar jag.

0
0

Liknande inlägg

2 kommentarer

 • Svara
  Nana
  12/10/2017 at 03:43

  Åh grattis till halvvägs! Och till att ni har namn på g. Vi har inte hittat det rätta än. Men tankeknölarna går varma.Tack för bra Gbg tips också!

  • Svara
   Sandra Bergström
   12/11/2017 at 20:04

   Tack! Det är absolut svårt med namn, man vet ju inte ens när man tror man vet!

Lämna en kommentar