Livet

Helgen som försvann bland tvättberg, candycrush och frisyrdrömmar

Jag sitter i vår säng. Fönstret är öppet och kaffet är varmt, vi har ett typiskt Göteborgsväder idag med dimma och regn i luften. Jag ser Hugo med vagnen och Ebbe-Lou i sin svarta overall med cykelhjälmen på huvudet. Jag stod precis och tjoade på honom när han åkte nerför backen på sin blå cykel, sen skickade vi slängkyssar åt varandra och nu sitter jag här och tittar lite på dem då och då.

Vi hade en lång period av maktkamp och många bråk men nu när vi kommit ut på andra sidan är allting bättre än det var innan. Det måste vara svårt för en sådan liten, att förstå världen, att hitta sin plats och att försöka hantera livet med allt vad det innebär. För fastän deras världar är små, för oss, så är dem ju trots allt enorma för dem.

Vår helg försvann, som för så många andra barnfamiljer, i ett nafs. Ebbe-Lou var på kalas och vi andra tre åt sushi i Saluhallen under tiden. Resten av lördagen tvättades det berg av lakan och kläder, emellanåt slängde vi ett öga på Talang som gick i bakgrunden och jag nådde nya nivåer på Candycrush. Det kändes nästan som tiden innan internet.

Imorgon har jag en tid bokad hos Victor Noblesse. Efter ett och ett annat halvbra frisörbesök de senaste åren ger jag nu upp och provar här. Jag tänker något kort, ungefär som på bilden, när Signe var alldeles liten och ny. Fast utan lugg och nåååågot mer välputsat.

13
13

Liknande inlägg

Inga kommentarer

    Lämna en kommentar