Inredning Tips

Hemma hos Emma Leth

Efter att jag nattat Signe och egentligen tänkte ta itu med disken så tassade Ebbe in till mig i köket och frågade om vi inte kunde se en film tillsammans. Jag behövde inte tänka många sekunder för att svara ja på det – det var precis vad jag behövde; en kväll i soffan tillsammans med honom. Jag dukade upp kvällsmat och tände ljus och han tyckte det var som “en picknick”. Älsklingsunge. Tycker så mycket om de stunderna vi har tillsammans, ensamma. De är så få. Nu är han djupt inne i en film som jag inte minns namnet på och jag försöker samla tankarna med en promenad på internet. Började med att gå rakt in i Emma Leths underbara hem där allting känns så härligt tillåtande. Som att man vågat ta ut svängarna utan att tänka så mycket på det. Sjukt fint med kitsch lite här och där och insidan av vitrinskåpen målade i rosa. Alla bilder har jag hittat här, hos Vogue.

11
11

Liknande inlägg

2 kommentarer

 • Svara
  Susanna
  10/10/2019 at 05:50

  Den rosa soffan!!!!

  • Svara
   vardagskonst@gmail.com
   18/10/2019 at 09:26

   Men visst!!!! 😍

Lämna en kommentar