Vardag

Jag skulle behöva bolla lite med er som läser.

Jag har en svacka. Jag vet inte riktigt varför men det bara är så. Och ju längre jag väntar med att skriva någonting här, desto svårare blir det att komma tillbaka. Det är som att jag liksom irrat bort mig lite. Och sånt händer ju ibland. Så jag gör som jag brukar göra och frågar er om råd; vad vill ni läsa mer och mindre av? Jag behöver lite guidning, kanske en (snäll) liten knuff. Jag behöver helt enkelt få bolla lite med er om den här platsen. Antingen i kommentarsfältet eller här i enkäten där ni bara kan klicka fram en fingervisning åt mig.

Skapa en egen enkät för användarfeedback 7
7

Liknande inlägg

6 kommentarer

 • Svara
  Madeleine
  04/04/2019 at 21:41

  Tycker du skriver så fint om allt, vardagligheter som att inte veta vad man ska skriva eller säga blir tom intressant. Om orden inte vill va med så funkar alltid bilder, gärna om stort och smått, om din favoritblomma eller om du hittat något kul på loppis eller känslan för stunden eller kanske en tillbaka blick till tidigare känslor och tankar. Tack för en superfin blogg!

  • Svara
   vardagskonst@gmail.com
   04/09/2019 at 11:35

   Tack! Så bra och handfasta tips, oftast vill jag gärna skriva eller göra något men det liksom blir fel när jag börjar tänka att “det här är för inte tillräckligt, ingen vill läsa det här”. Så skriver du den här kommentaren och påminner mig om att en blogg faktiskt kan innehålla mer än så. Tack, än en gång <3

 • Svara
  Emma
  04/05/2019 at 05:38

  Vill egentligen mest peppa dig och berätta att din blogg är en av de få jag läser och jag blir glad varje gång du lagt upp något. Tycker du har en jättefin blandning, vardag, tankar, föräldraskap, inredning, mode… och dina bilder är alltid otroligt fina!

  • Svara
   vardagskonst@gmail.com
   04/09/2019 at 11:31

   Tack Emma för att du tog dig tiden att skriva, det värmde så mycket att läsa <3

 • Svara
  Jessica Ullström
  04/19/2019 at 18:29

  Jag känner likadant, är utelåst från mitt digitala jag. Fint att du tuffar på! Jag gillar dig precis som du vill vara för stunden. Jag tänker att magkänslan är lätt att glömma – vad säger den dig?

  • Svara
   vardagskonst@gmail.com
   04/26/2019 at 21:40

   Så oerhört bra formulerat – utelåst från mitt digitala jag. Jag behövde bara få vädra det och höra ord som dina för att jag skulle hitta tillbaka. Nu är det bara en sak till jag saknar – tiden. Som att äta soppa med gaffel.

Lämna en kommentar