Inredning Tips

Julen hos Mosebacke

Hej! Jag spenderar mängder med tid på internet och letar efter det perfekta julpyntet för här hemma blev det bra snopna miner när vi tog fram AAAALLLLLTTTT julpynt som visade sig vara en tredjedels flyttlåda och några stjärnor. Ebbe-Lou frågade är det här allt och jag stammade fram att det kändes som mycket mer förra året.

Men så slår det mig att förra året började jag samla på mig julsaker och för någon som inte haft sånt innan så kändes det ju som rätt mycket. Men nu har jag klickat hem några saker till så nästa år känns det kanske lite bättre.

Men jag ska inte sticka under stol med att det är svårt med julpynt eftersom Signe så gärna vill greja med allt hon ser. Clementinerna på fatet i vardagsrummet blev perfekta små bollar att rulla ut på golvet och ljusen i ljusstaken var riktigt kul att banka i bordet. Ska bli spännande att se hur det går med granen.

Men någon som tycks kunna gå loss utan begränsningar och skapa magi är Sebastian Bergström, som också driver instagramkontot Mosebacke. Finare fingertoppskänsla får man leta efter och julen ser så jäkla mysig ut hos honom. Önskar jag kunde flytta in ett par veckor.

Alla bilder kommer från sebastians.se

3
3

Liknande inlägg

Inga kommentarer

    Lämna en kommentar