En sammanfattning Livet

just nu.


hela vår lägenhet går i samma färg känns det som, men det är bra – det är en skön bas att jobba vidare på. på kroken hänger ett av plaggen som kom igår. älskar älskar älskar det.

○ på fredag åker vi till min hemstad Falkenberg över helgen. min bästa vän ska ha examensfest och vi ska bo på Strandbaden och bada på Skrea strand med Ebbe-Lou, promenera och se vad som förändrats under de åren jag inte varit där. av alla platser på hela jorden är Falkenberg min favorit, jag längtar så.

○ tycker den här blusen är så fin, som ett slutresultat från en blandning av en american diner-uniform och något italienskt…60-tal?

○ jag är så glad över att jag hann med så mycket som jag gjorde på universitet trots hela förskolekarusellen. och jag är så glad över att vi bor hemma i Göteborg igen, tänker på det ofta.

○ mina favoritfärger just nu: svart, grön, blå, röd, grå.

○ det här hyllskåpet är alldeles skevt och är ungefär hundra år gammalt. jugend tror jag det hör till. men jag är inte säker, jag har bara försäljarens ord och google att gå på. undrar vart det bott innan det hamnade hos oss.

○ utanför oss blommar det för fullt, så fort någonting vissnar dyker någonting annat upp istället. det är fint.

 

0
0

Liknande inlägg

4 kommentarer

 • Svara
  June
  14/06/2017 at 14:55

  Fine ting <3

  • Svara
   Sandra Bergström
   20/06/2017 at 00:49

   Tack June <3

 • Svara
  Ellen
  14/06/2017 at 16:38

  det är ändå något utav det finaste med sommaren, att när något försvinner dyker något annat upp. kram!

  • Svara
   Sandra Bergström
   20/06/2017 at 00:49

   Så är det verkligen! 🙂

Lämna en kommentar