Inredning

Laxrosa

Trillade över de här bilderna från Daniel Heckschers hem och kan inte sluta titta på den rosa färgen som gör sig så bra till den lilla blå bänken.

Till våren hade jag tänkt måla om och jag vet redan nu att ett av rummen ska bli med ljusblå väggar men jag står och väger lite på om det andra ska målas i rosa. Då är den här nyansen ett hett alternativ eller Alcros Pashmina som nämns i texten och som ytterdörren målats i.

Vi kommer ju så småningom att byta rum med barnen så det gäller att tänka till några varv extra, så att jag inte blir stående med en färg som valts utefter deras saker och tvärtom.

Lyxbekymmer, jag vet. Låt oss strunta i dem nu och titta på bilderna istället.

Blandade bilder från sightunseen.com och Residence Magazine

8
8

Liknande inlägg

Inga kommentarer

    Lämna en kommentar