Vardag, dagbok, samman...

Leksaker, randiga örhängen, rosor och syskon


Här har det varit sjukstuga. Så vi har fått underhålla oss på bästa sätt med allt möjligt. Det har bakats kakor, vadats fram i leksaker och så byggde vi en bilbana med tejp på golvet. Jag är, ärligt talat, ganska dålig på lek. När jag var liten tyckte jag om att läsa, rita eller organisera. Inreda åt mina Barbies, men inte leka med dem. Ville absolut inte vara ute i onödan och hade nog rätt svårt för lekar utan tydligt slut. Hugo har inga problem med att köra med bilar i en timme, men mig stressar det. Men jag försöker.

Jag förstod aldrig tjusningen med syskon i samma ålder förrän jag såg de här två. Han är så snäll mot henne. Ofta tar han på sig ansvarshatten och tröstar eller rycker saker ifrån henne som han tror kan vara farliga.

Har sagt det förut men det är sant – hon är hans bästa publik och han hennes bästa underhållning. Här försöker han bygga koja som hon river hela tiden <3

Jag har försökt hålla stilen ändå, trots att vi varit hemma. Här är några favoriter – örhängen köpa på Smyrna Secondhand och ett hårspänne från Vallgatan 12.

Fotograferat har jag också gjort.

Och sen fortsatt vada bland leksaker.

10
10

Liknande inlägg

4 kommentarer

 • Svara
  Christin
  01/24/2019 at 11:35

  Fiiiint!

  • Svara
   vardagskonst@gmail.com
   01/24/2019 at 14:31

   Tack!! <3

 • Svara
  Ida
  01/28/2019 at 21:38

  Du har to nydelige unger Sandra <3 Og jeg elsker stua deres! Den er så koselig 😉

  • Svara
   vardagskonst@gmail.com
   02/06/2019 at 16:36

   Tusen tack snälla Ida <3

Lämna en kommentar