Vardag

Lite vardag med lite fest

Vi lever i den klassiska bakteriedimman, som så många andra gör under småbarnsåren. Alltid är det någon som är snuvig eller hostig. Eller något annat. Just nu det Signes tur. Min lilla bästis. Vars enda önskan är att a l d r i g vara själv. Hela tiden ska man vara tillsammans annars blir det ingen smilgrop i högerkinden utan bara stora tårar och mungipor ner till knäna.

Här är hon i sin nya, lite mer praktiska, vinterjacka som har dragkedja till skillnad från den andra med bara knappar. Den var det premiär för idag.

Vi tog ingen lång tur utan vi gick en promenad för att köpa semla till kaffet och hämta blommor hos Carolie.

Här är förresten en liten bit av vårat kök. Det här är det första man ser när man kommer in genom ytterdörren.

Åh. Bästa. Kaffe, semla och glada blommor. En sovande bebis och lite Mandelmann’s på det och livet känns nästan lika ljuvligt som om man sovit hela nätter.

Och ja, ni ser rätt – det är Milla som sitter på kökslådan. Ebbe-Lou tryckte bestämt dit klistermärket och jag har inte haft hjärta att ta bort det. Han bor ju här med. Och vilken skada gör lite Milla på en låda? Ingen alls.

Så här blev det med blommorna i varsin karaff – en köpt på IKEA för en tia och en som jag fått av min mamma. Blandat är (godast hehe) bäst.

11
11

Liknande inlägg

Inga kommentarer

    Lämna en kommentar