Vardag

litteraturvetenskap och copywriting.

det är måndag och jag har tackat ja till att fortsätta vidare
på utbildningen från MDH, men genom Göteborg.

på något sätt ska jag börja läsa heltid med Ebbe-Lou hemma
och utan de där föräldralediga dagarna Hugo haft tidigare.
utmaning – here I come.

dessutom har jag fått veta att jag kom in
på en copywriter-kurs via Forsbergs,
och det gör mig så in i satans glad.
ännu större utmaning – here I come.

samtidigt börjar ångesten nå mig för emellanåt
kommer jag på att jag är precis lika dödlig som alla andra
och att timmarna på dygnet envist fortsätter att vara endast tjugofyra.

men. jag älskar ju detta.

det är ju det här som får mig att känna att jag lever
– när jag står och balanserar på gränsen av stress och  
mycket, men hanterbart.

i väntan på att allting drar igång
möblerar jag om och äter dumplings,
leker lite i sandlådan med min lilla
och tänker att det ordnar sig nog
på ett eller annat sätt.
så som det oftast gör.

0
0

Liknande inlägg

2 kommentarer

 • Svara
  Lund Johanna
  08/22/2016 at 11:13

  Men grattis till den platsen. Ibland är ju faktiskt kul + kul ett recept till känslan av fler timmar på dygnet. Stort lycka till med alles helt enkelt, tror det kommer gå galant (förutom ibland, men då får det vara så också :)).

 • Svara
  Sandra
  08/22/2016 at 11:18

  Tack så mycket! Ja det är faktiskt sant, dessutom har jag börjat hitta mer luckor än tidigare – förmodligen för att det först är när tiden börjar bli knapp som man förstår hur viktigt det är att ta vara på den. Så det känns som att jag hinner med ganska mycket just nu ändå 🙂

Lämna en kommentar