Inredning

Lördagsmorgon med loppisfynd

Jag behöver ett liv som är lite sött och syrligt på en och samma gång, att få stå med foten i flera världar samtidigt. Jag har aldrig varit bra på det ena eller det andra. Så att hinna gå förbi Alléloppisen innan jag hoppar på tåget till jobbet på lördagar är ljuvligt. En morgon med ett uns stress i benen och med fynd i blicken för att sen köpa med en havrelatte och sitta still på tåget med P3 Dokumentär i öronen är livet. Och i lördags var det precis så jag började dagen. Med en sväng förbi loppisen i Allén där jag hittade en gammal spegel och en bild på fiskargubben för 20 kronor som går hand i hand med stilen jag vill ha i sovrummet. 


Ska bara hitta en ram och sen åker han upp ovanför mitt skrivbord.


Den perfekta spegelbrickan åt mitt allra finaste krimskrams.

Med vackra kanter.

Fint, tycker jag.

6
6

Liknande inlägg

2 kommentarer

 • Svara
  Ronette
  15/07/2019 at 08:50

  Fint! Har också en fiskaregubbe vid mitt skrivbord. Som att ha en liten kompanjon med sig när en sitter där och knåpar.

  • Svara
   vardagskonst@gmail.com
   24/07/2019 at 08:12

   Precis så tänker jag, lite sällskap helt enkelt 🙂

Lämna en kommentar