En sammanfattning Livet

måndag med en båttur och Trädgårdsföreningen.

häromdagen åkte vi båt, det var Ebbes premiärtur som skulle visa sig bli mycket lyckad dessutom, fastän den var kort.

när båtturen var slut stod vi en stund vid Stenpiren med en missnöjd liten som gärna skulle åkt mer. själv blir jag sjösjuk bara av att stå vid hållplatsen, så för min del var det bra.

vi gick till daMatteo för att äta lunch och närma oss ett sammanbrott, alla tre. den där lille pizzaätaren börjar nämligen bli en rejäl utmaning när han inte får som han vill. plötsligt går han från söt gullrumpa till en hormonstinn och vansinnigt för bann ad tonåring.

här blev vi sen sams, över en glass och några kilometers spring innanför grindarna till Trädgårdsföreningen. mitt barn går helst ingenstans – han vill springa.


när någon började köra en gräsklippare blev han som hypnotiserad och jag passade på att pussa i nacken och på kinderna. nu för tiden är det nästan alltid NEJJJJJJJ annars. men nu tror jag inte han märkte något.

sen sprang han och Hugo i cirklar ett par kilometer till medan jag navigerade vagnen så långsamt att vi tappade bort varandra…

…och jag kunde låtsas vara en helt normal och ensam besökare som inte hade någonting alls att göra med gaphalsen bakom buskarna. eller ja, så normal som man blir med en tom barnvagn då.

sen drack vi kaffe på en bänk innan regnet föll och jag skulle skynda vidare för andra ärenden utan mitt gäng. ärenden som bland annat inkluderade tallriksfynd och prinsesstårta med Linda. helt klart en bra måndag.

0
0

Liknande inlägg

2 kommentarer

 • Svara
  Mirre
  07/08/2017 at 20:13

  Ohh så mysigt det ser ut

  • Svara
   Sandra Bergström
   10/08/2017 at 19:34

   Tack! Det var det verkligen 🙂

Lämna en kommentar