Vardag

Med en röd scarf i håret

Jag är numer 32 år gammal, jag har skickat in en essä på tio sidor som argumenterar för mediernas effekter och jag har börjat med scarf i håret. Vid sidan om har familjerelationer kollapsat för antagligen resten av livet och jag har ont i halsen. Så typiskt livet. 

Åldersnojan har dessutom tågat in med dunder och brak och jag känner en ängslighet inför att inte vara färdig med “någonting”. Jag vet ju att det är för att jag fokuserat på barn och familj de senaste åren och att det kommer vara härligt sen när jag börjar arbeta, att ha den biten klar. Men allting är ju en ständig kapplöpning och det känns jämt som att alla springer ifrån mig medan jag står kvar på start. Kommer jag någonsin bli någonting? Kommer jag någonsin få ett arbete? Det finns trots allt inget jag saknar mer än en arbetsplats och kollegor. Nåväl. Jag gör vad jag kan. 

Häromdagen  köpte jag mig den här scarfen på Beccasin store som ligger vid Kungstorget ochom tydligen alltid funnits där men som ändrat riktning nu den senaste tiden. Jag upptäckte dem via deras instagram och insåg fort att det kan bli en ny favoritbutik. Tänk vad rätt marknadsföring i sociala medier kan göra?

Tyckte den här scarfen var så fin med med alla färger och att den kunde göra sig bra i mitt hår som äntligen blivit så långt att jag kan knyta en scarf runt. Känner att det är nu den tiden börjar komma igen – tiden med färg på kinderna och ork för piff. Ett år efter förlossningen med Signe, ungefär den tid jag behövt för att återhämta mig och äntligen känna att tid och lust för sådant här finns igen. 

11
11

Liknande inlägg

Inga kommentarer

    Lämna en kommentar