Vardag

micro management needed


min man brukar tycka att jag har ett litet problem med kontrollbehovet.
micro management,  tror jag det är han brukar säga.

visst, jag håller med till en del. det kan gå lite långt ibland.
särskilt vad gäller inredningen.

så igår gav jag honom fria tyglar.

du måste kolla vart den hamnar, sa han om hyllan som skulle sättas upp.
nämen du fixar det, svarade jag. trodde jag. för att sen upptäcka att han
satt den så högt att den hånglar med taket.

och idag vaknar jag till att Trump blivit president.
vad är det som händer egentligen.

ps. ni skulle gärna fått se resultatet av hyllan, men min kamera kan inte
zooma ut så långt. jag skulle behöva ett teleobjektiv för det.

0
0

Liknande inlägg

4 kommentarer

 • Svara
  Lund Johanna
  11/11/2016 at 19:17

  Hahahaha, nu dog jag litegrann en stund av hur kul det lät!

  • Svara
   Sandra Bergström
   11/14/2016 at 20:53

   Tacksamt med åtminstone någon som uppskattar min humor! Kram!

 • Svara
  Annika
  11/17/2016 at 01:22

  haha! Hemma hos oss är det jag som bestämmer vart saker skall vara, men har inte förtroendet att faktiskt sätta upp saker eftersom jag gör saker snabbt hellre än noggrant. Mäta och sånt är inte min grej, jag går på ögonmått. Bli inte alltid perfekt, men det blir gjort.

  • Svara
   Sandra Bergström
   11/17/2016 at 14:56

   Den där sista meningen hade kunnat vara min! Jag har därför inte heller det förtroendet, men brukar strunta i det. Vågade dock inte när det handlade om Hugos gamla hylla som han haft i hundra år. Det är också en skillnad mellan oss – han är väldigt rädd om sina saker, jag är däremot lite mer ‘hejsanhoppsan’ och ‘skitsamma’ haha.

Lämna en kommentar