Kläder, kläder

Min stil 2019

Jag hade väl en och en annan idé om hur min kropp skulle se ut under året och jag kan lova att en stor bula på magen inte ingick i den visionen. Men nu är det som det är och snyggt kan man trots allt klä sig som gravid. Så länge det är bekvämt, tänker jag. Här har jag hittat några bra alternativ som går att justera något. Man måste ju inte ha jeans – tajts går bra! Korta stickade tröjor kan bli svårt om magen är stor för då hamnar ju mudden under brösten så en längre sådan till pennkjolen är väl egentligen att föredra. Och hejdå med alla klackar och hej till sneakers istället. Alla bilder finns här i min mapp yes yes yes på Pinterest, min bästa källa till inspiration.

 1. Det här är en av de bästa kombinationerna jag vet – klänningar som kimono till antingen helsvart eller ett enkelt linne och en fin kjol. Fint att våga gå på med mönster på mönster och, som på bilden till höger, lite mer dovt till färgglatt.
 1. Stickade tröjor i färg till glada kjolar, gärna i kontrastfärger är nog det jag faktiskt bär mest själv just nu. Det har varit mycket kjolar det senaste året. Mer än klänningar av någon anledning.
 2. Pennkjolar i stretch är ett så skönt plagg. Tyckte den här kombinationen var extra fin – leo och pärlbroderier.
 3. Detta är också ett bra vardagsalternativ – svarta byxor och en prickig T-shirt under en kimono som bryter av det hela totalt. Två outfits i en, snacka om bra komplement i kapselgarderoben. 1. Jag gillar tanken på att ha en stor kofta som jacka. Särkilt med tanke på att jag är så varm att jag sover med fönstret öppet trots att det snöar. Fint med den färgglada väskan och vadlånga kjolen till. Vardagselegant och redo för det mesta.
 2. Flowy dresses är alltid rätt. Men jag hade klätt ner med enfärgade strumpbyxor och en lite mindre väska att hänga över axeln. Och sneakers.

 3. 2. Stickade tröjor i färg till glada kjolar, gärna i kontrastfärger.
 4. Pennkjolar i stretch kan vara ett av de skönaste plaggen jag vet. Gärna ihop med en härlig tröja med detaljer. Tyckte den här kombinationen var extra fin – leo och pärlbroderier.
 5. Superstor kimono i olika färger och prickig t-shirt till svarta byxor är SÅ fint! Jag tror inte jag har en så färgglad men jag vet att jag har en hel del tyg som skulle kunna bli en fin kimono tillsammans.
15
15

Liknande inlägg

Inga kommentarer

  Lämna en kommentar