Vardag

några favoriter, ett beslut, en seglare och ett litet tåg.

 • jag vaknade innan Hugo och Ebbe-Lou, av morgonsol. jag minns inte när det hände sist.
 • efter frukosten kom en målare som ska ta hand om tak, väggar och snickerier i köket.
 • jag var på ett möte med föräldrakooperativet igår och när jag kom hem tog jag ett beslut om hur vi ska göra med hela förskolekarusellen. när det var gjort bestämde jag mig för att lägga det åt sidan ett litet tag.
 • Hugo skruvade fast en hasp till kontoret = no more teckningar i mina kursböcker by Ebbis.
 • idag kom jag äntligen igång med min essä som jag ska skriva. det har verkligen varit svårt den här gången, att läsa på högre nivå. kämpigare, större uppförsbacke, svårare att hitta fokus. men idag lossnade det.
 • hela vardagsrummet har varit dränkt i sol sedan jag vaknade.
 • idag satt jag för första gången i år på en uteservering och drack kaffe. som sällskap hade jag en gammal seglare jag aldrig träffat förut. jag minns inte vad han hette men jag minns att hans namn betydde lilla tåget. fint.
0
0

Liknande inlägg

2 kommentarer

 • Svara
  Ellen
  03/11/2017 at 08:34

  Det här gillar jag. Attans så fint! Alla bilderna på blomster i kombination med detta med solen som slår in genom fönsterrutorna.
  Och du, lycka till med skrivandet! Även om det är kämpigt emellanåt så lossnar det oftast till sist. Kram!

  • Svara
   Sandra Bergström
   03/12/2017 at 18:03

   Tack Ellen! Jag tror faktiskt du har helt rätt i det. Och du, tack för dina fina kommentarer <3

Lämna en kommentar