Vardag

några korta


– han fyller år idag, min Hugo. men vi firar inte för att vi har flyttkartonger att fylla. vi hinner inte, säger han, jag vill göra det en annan dag. så då gör vi det. men i kylen står ändå en öl jag vet att han tycker om och i skafferiet finns det kanelbullar.

– i lördags tappade jag bort hela min nyckelknippa. ringde så många samtal på måndagen att halva morgonen gick åt. det tog al dri g slut. och när det väl gjorde det hade jag en kvart på mig att ta mig till BVC. huurra. på eftermiddagen ringde det på dörren – en trevlig person hade hittat mina nycklar och ville lämna tillbaka dem. vad i hela världen var oddsen för det?

– vi skrev på kontraktet för lägenheten i måndags. tidigare har vi bara haft ett muntligt godkännande att gå på. men nu är det klart, färdigt, över. på lördag flyttar vi till Wieselgrensplatsen. tillbaka till Hisingen, närmare min familj och till ett område som både jag och Hugo känner väl till sedan innan. nu ska vi bara få ihop det sista, sen flyttar vi på lördag.

– jag har ett relativt tunt bildarkiv för flyttkartonger från Clas Ohlson är kanske inte det ljuvligaste jag vet. det är ganska svårt med orden just nu med. så det blir kanske lite tyst här ett tag. eller kanske inte. vi får se.

0
0

Liknande inlägg

4 kommentarer

 • Svara
  Nana
  12/14/2016 at 22:09

  Lycka till med flytten!

  • Svara
   Sandra Bergström
   12/23/2016 at 00:51

   Några dagar sent, men tack! ❤

 • Svara
  Ellen
  12/18/2016 at 11:48

  Åh, fint med flytten klar i pappersväg. Hoppas allt går bra <3

  • Svara
   Sandra Bergström
   12/23/2016 at 00:51

   Ja det var en lättnad. Tack Ellen ❤

Lämna en kommentar