Vardag

Om att vara trött och om att längta efter sommaren

Det tar verkligen på krafterna att vara föräldra-“ledig” och hela den här veckan har jag lämnat över ungarna i dörren minuten som Hugo kommit hem och sen gått och lagt mig. Jag har lite svårt för att klara av så mycket energi i så många timmar. Lite mer påfrestande blir det när jag är i det 24/7. Det blir liksom aldrig helt lugnt och när det väl blir det, ja då är det kväll och då orkar jag knappt hålla ögonen öppna. Det har gått så långt att jag somnar i soffan till teven, vilket jag egentligen hatar för att jag alltid vaknar till mitt i natten, med huvudvärk och en jobbig känsla i kroppen. Det här med att vara hemma med barnen är en tid jag aldrig kommer ångra, men ärligt talat – fan vad trött man blir.

Och flytten, den närmar sig för varje dag som går och jag går nu igenom allting i ett lite lugnare tempo. Nästa vecka går första lasset till lägenhetens förråd och efter det är det mindre än tre veckor kvar till den riktiga flyttdagen. Jag försöker dessutom ta mina sista tio högskolepoäng innan sommaren är här för sen ska jag bara ägna sommaren åt att måla väggar, bada på stranden, ha picknick och plantera växter på balkongen. Det kommer bli fint.

Jag längtar.

 

alla bilder finns i min mapp stuff.pretty på pinterest

5
5

Liknande inlägg

Inga kommentarer

    Lämna en kommentar