Tankesmedjan

om när vi fyttade ihop. på riktigt.

vi ligger i soffan, det är mörkt ute, vintern är här. men vi har det bra där vi är, med varandras ben och armar slingrade runt varandras. med tillräckligt mycket ljus för att jag ska kunna se hans konturer och musiken är alldeles lagom hög för att vi ska kunna höra varandra.
vi är nykära. kan inte vara utan varandra och talar om vår kärlek som den största, som den mest unika och gnistrande. precis som alla andra nyförälskade gör.

om några veckor ska jag ut och resa, sen blir jag borta ett ganska bra tag. men just nu är jag här, i Hugos famn och allt annat känns långt bort. varje dag åker jag hit efter jobbet, varje dag åker jag härifrån tillbaka.

första helgen vi började träffas gick vi och köpte en morgonrock och en necessär åt mig. morgonrocken hänger i sovrummet och necessären står i fönstret. jag har mina nycklar och jag kommer och går som jag vill. vi har inga säkerhetslinor, vi. och vi spelar inte heller några spel. förälskelsen var så kraftig att vi missade de bitarna. vi kastade oss bara hejdlöst in i varandra. kosta vad det kosta vill, det får gå som det går.

det har bara gått tre månader. och vi har inte pratat om att flytta ihop, men vi gör det redan ändå. och en kall vinterkväll säger han att han tänkt att vi ska flytta ihop på riktigt, när jag kommit hem från resan. men vad spelar det egentligen för roll, fortsätter han, vi kan lika gärna göra det nu om du vill.det vill jag.

helgen efteråt bär vi in allt som är mitt och jag, nerpackat i flyttkartonger
tre trappor upp och in i hans lägenhet.

2
2

Liknande inlägg

Inga kommentarer

    Lämna en kommentar